Ürün İade ve Değişim Koşulları

6502 Sayılı tüketici koruma kanunu kapsamında teslim tarihinden itibaren 14 gün içerisinde tarafımıza gönderilecek ürünlerde, iade ve değişim sürecinin sorunsuz işleyebilmesi için ürünlerin kullanılmamış, zarar görmemiş, parfüm veya ter kokmamış, etiketi koparılmamış, deneme amacı dışında giyilmemiş olması gerekmektedir. Erojen bölge teması olan (g-string,vb. ürünlerde) sağlık nedenleri ile iade ve değişim kabul edilemez.

Lütfen ürün değişim ya da iade işlemlerinde ürünün iade ya da değişime uygun olup olmadığını sitemizdeki Whatsapp 7/24 destek ekibize danışarak bilgi alabilirsiniz.

Sitemiz üzerinden satın aldığınız ürünün cayma hakkı kullanılması için teslimat tarihinden itibaren en geç 14 gün içerisinde Web sitemize giriş yaparak HESABIM Bölümünden SİPARİŞLERİM 

sekmesinden DEĞİŞİM VE İADE talebinde bulunmanız gerekmektedir. Sistem size anlaşmalı kargo için iade kodu üretecektir. Kargo firmasına ürün iadesinde üretilen kod ile birlikte lütfen MİSTİRİK firmasına iade edeceğiniz bilgisinide birlikte veriniz. Anlaşmamız bulunan kargo firmaları sitemizden aldığınız bu kod ile iade işleminde size hızlıca yardımcı olacaktır.

Değişiklik yapılacak ürünler ile birlikte faturayı doldurup tek bir pakete koyarak , paketi iade kargo koduyla birlikte anlaşmalı olduğumuz kargoya teslim etmeniz gerekmektedir. Eğer faturaya ulaşamıyorsanız, sitemizdeki sipariş numaranızı bir kağıda yazarak ürün paketinin içine yerleştiriniz. Bu sayede ilgili satın alma siparişinize hızla ulaşabiliriz.

İlk değişim sürecinde ürünü firmamıza ücretsiz gönderebilirsiniz,değişimi sağlanıp tarafınıza gönderilen kargo bedeli, firmamızın anlaşması üzerinden indirimli olarak ücretlendirilecektir.Daha sonrasında olacak tüm değişimlerde geliş, gidiş kargo ücreti müşteriye aittir. İade koşullarında yazan bütün koşulların sağlanmış olması değişimde de beklenmektedir.

Yurtdışı gönderilerinde, iade ve değişim kabul edilmemektedir.

Ürün iade ve değişimlerinde ürünlerinizi alacağınız kod ile kargoya teslim edebilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR